Kedves Hozzátartozók!

A járványügyi helyzet miatt az idősotthonban bizonyos látogatási és intézmény elhagyási szabályok továbbra is életben vannak.

Azok a hozzátartozók, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek az intézmény területén is látogathatják az időseket.  Azon hozzátartozók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, továbbra is az eddigiekben is kijelölt látogatópontokon látogathatják az időseket.

Az intézményből az idősek hazavihetők. Amennyiben az idős személy védettségi igazolvánnyal nem rendelkezik, és távolmaradása meghaladja a 72 órát, az intézménybe való visszatérésének feltétele egy SARS-CoV-2 antigén gyorsteszt negatív eredménye. A vizsgálatot a hozzátartozónak kell intézni, és az eredményt az intézménybe való visszatéréskor fel kell mutatni.

A látogatókat továbbra is előjegyzés alapján fogad intézményünk. Ugyanúgy, mint eddig minden héten hétfőn és szerdán kérhetnek időpontot a már korábban megadott telefonszámon (06 20 410 5822) 9-12 óra között. A kijelölt látogatási idő intézményünkben változatlan és továbbra is ragaszkodunk a maximum 20 perces látogatásokhoz.

Amennyiben hozzátartozójukat szeretnék, az intézményből hazavinni kérem, hogy e szándékukat is a fentiekben megjelölt napokon és időpontban előre jelezzék a megadott telefonszámon.

Tisztelettel kérem együttműködésüket!

Bozóki Jánosné
Intézményvezető

Megváltozott ügyfélfogadási rend