Üdvözöljük!
 • Szent Ferenc Egyesített Szociális Intézmény

  Telefon: 57 411 504
  E-mail: szfeszi@jaszberenyszocint.hu
  Cím: 5100 Jászberény,
  Hatvani út 35.

 • Ügyfélfogadási rend:

  Hétfő: 900-1200
  Kedd: 900-1200
  Szerda: 900-1200
  Csütörtök: ügyfélfogadás szünetel
  Péntek: 900-1200

 • Közösségi pszichiátriai ellátás

  Az ellátási forma az otthonukban élő, nem veszélyeztető állapotú pszichiátriai betegeknek nyújt segítséget, akiknek a betegsége ambuláns szakellátás mellett egyensúlyban tartható, és akik önálló életvitelükben, valamint szociális helyzetük javításában igényelnek segítséget.

  Többek között biztosítjuk a betegek meglévő képességének fenntartását, készségek fejlesztését (stressz kezelés, problémamegoldó illetve életviteli készségek fejlesztése), pszicho-szociális rehabilitációt (munkához való hozzájutás segítése, szabadidő szervezett eltöltésének segítése), pszicho edukációt, szociális és mentális gondozást, illetve információt nyújtunk az egészségügyi, szociális, gyermekvédelmi ellátások és szolgáltatások, valamint a foglalkoztatási, oktatási lehetőségek igénybevételéről.

  Az ellátás igénybevételének módja

  A szolgáltatás igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő vagy törvényes képviselője kérelmére történik. A kérelem előterjesztésekor mellékelni szükséges a háziorvos igazolását az egészségi állapotról, pszichiáter vagy neurológus szakorvos szakvéleményét (ambuláns kezelőlap, zárójelentés) a pszichiátriai betegség, fennállásáról.

  Szolgáltatásunk hétfőtől péntekig a Jászberényi kistérség településein vehető igénybe térítésmentesen.

  A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges nyomtatványok a Dokumentumok menüpontban található Letölthető nyomtatványok-ban le tudja tölteni, vagy Intézményünkben át tudjuk adni az Ön részére.