Üdvözöljük!

Szociális étkeztetés

Szociális étkeztetés

Családjában és ismerősei között van olyan személy, akinek nehézséget okoz a napi egyszeri meleg étel készítése? Esetleg Ön küzd ilyen problémával?

Mi tudunk ebben segíteni.

Szolgáltatásunkat azok a személyek vehetik igénybe, akik koruk, egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, pszichiátriai betegségük, szenvedélybetegségük vagy hajléktalanságuk miatt nem képesek meleg étkezésükről gondoskodni.

Szolgáltatásunk hétfőtől péntekig Jászberény város közigazgatási területén vehető igénybe.

Az ellátás igénybevételének módja:
A szolgáltatás igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő vagy törvényes képviselője kérelmére történik. A kérelem előterjesztésekor mellékelni szükséges a háziorvos igazolását az egészségi állapotról, pszichiáter vagy neurológus szakorvos szakvéleményét (ambuláns kezelőlap, zárójelentés) a pszichiátriai betegség, szenvedélybetegség fennállásáról, fogyatékosság fennállását igazoló szakvéleményt. Az ellátás térítésköteles így mellékelni szükséges a kérelemhez a rendszeres jövedelemről szóló igazolást.

Az igénybevétel során lehetőség van:

  • az étel helyben fogyasztására azon ellátást igénybe vevőknek, akik az étkeztetés mellett nappali ellátásunkat is igénybe veszik.
  • Egyéb esetekben igénybevevőink részére az egyszeri meleg ételt házhozszállítással biztosítjuk.

A normál étrend mellett orvosi javaslat alapján lehetőség van diétás étkezés igénybevételére is.

A szolgáltatás aktuális térítési díjáról a Dokumentumok menüpontban található Aktuális térítési díjak-ban talál információt. Az ellátás igénybevétele esetén az Ön személyi térítési díja nem haladhatja meg jövedelme 30%-át.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges nyomtatványok a Dokumentumok menüpontban található Letölthető nyomtatványok-ban le tudja tölteni, vagy Intézményünkben át tudjuk adni az Ön részére.

Cím: 5100 Jászberény, Hatvani út 35. (Megközelíthetőség: Toborzó utca felől)

Telefon:

06-57/411-253

+36-20/410-8077

E-mail: idosek.klubja@jaszberenyszocint.hu