Üdvözöljük!

Tanyagondnoki szolgáltatás

Tanyagondnoki szolgáltatás

Amennyiben Önnek, vagy családjában, ismerősei között bármely külterületen élő személynek nehézséget okoznak a napi tevékenységek, egyszeri meleg étel biztosítása, az életvitel fenntartásához szükséges alapvető élelmiszerek, vegyi áruk, fogyasztási cikkek beszerzése, stb. (gyógyszerkiváltás, hivatalos ügyek intézése, érdekképviselet).

Keressen bennünket, mi segítünk!

A szolgáltatás célja a külterületen élő hátrányos helyzetű emberek esélyegyenlőségének növelése, életfeltételeinek javítása, a közszolgáltatásokhoz való hozzájutás, valamint a jobb életminőség elérése.

Az ellátás igénybevételének módja:

A szolgáltatás igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő vagy törvényes képviselője kérelmére történik.

A Tanyagondnoki szolgáltatást a Neszűr 0-5 dűlőn élők vehetik igénybe térítésmentesen. Azon külterületen élő személyek részére, akik nem itt élnek az étkezésen túl bevásárlást, gyógyszerkiváltást, hivatalos ügyintézést és érdekképviseletet nyújtunk. Ezt a házi segítségnyújtás keretében oldjuk meg, amelynek aktuális térítési díjáról a Dokumentumok menüpontban található Aktuális térítési díjak-ban talál információt.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges kérelem nyomtatványt a Dokumentumok menüpontban található Letölthető nyomtatványok-ban le tudja tölteni, vagy Intézményünkben át tudjuk adni az Ön részére.

Tanyagondnoki szolgáltatás

Cím: 5100 Jászberény, Hatvani út 35. (Megközelíthetőség: Toborzó utca felől)

Telefon:

06-57/411-253

+36-20/410-8077

E-mail: idosek.klubja@jaszberenyszocint.hu